Uanset om du har en fast produktion eller du producerer til ordrer hvor der indgår mange uforudsete komponent muligheder, kan vi hjælpe med at sikre dig et flow og en leveringstid som gør dig til dine kunders foretrukne leverandør.

De mindre virksomheder er ofte underleverandører, man får man en tegning med komponent dele og er måske ikke velbevandret i alle aspekterne fra kunden hvorfor man har brug for en kompetent livline som kan hjælpe med at afkode og frembringe de ønskede komponenter. Det lille værksted er ofte involveret i her og nu løsninger og har ikke en afdeling med indkøbere og logistik folk som de kan trække på så de er afhængig af en kompetent leverandør.

OE virksomheder har som øverste agenda at omdanne råvarer og komponenter til færdigvare, til tiden og korrekt mængde og kvalitet. Der er som regel en planlægning som er bygget op omkring lean, just-in-time – pull system, MRP – push system princippet eller noget helt tredje. Der er konkurrenceparametre som stiller krav til produktionen. Lav pris, høj kvalitet og de senere år er bæredygtighed samt miljø rigtig håndtering også kommet på menuen over stadig stigende krav fra kunder.

Er det serie produktion, projekt eller enkelt styks produktion har også indflydelse på valg af leverandør og indkøbsmønster. Vi har alt fra slanger, forskruninger og ventiler til o-ringe, pakninger og aftørringspapir. Ring og hør om mulighederne til netop din virksomhed.

  • Hydraulik slanger, fittings og adaptere
  • Hydraulik ventiler, motorer, pumper og stempler
  • Industri slanger og koblinger
  • El-motorer og dykpumper
  • Pneumatik og lejer
  • Pakninger og befæstigelse