Nortek leverer betonpumper til det Skandinaviske marked. Pumperne fremstilles i Sydkorea af høj kvalitet og simpel teknik, der sikrer alle vores kunder en høj drift sikkerhed…

Vi har både stationære betonpumper og mobile betonpumper på lastbilchassis.

Alle vores pumper kommer fra Sydkorea, hvor man er markedsledende på mange områder. Vi kender alle producenter som LG og Samsung, der er blandt verdens største og førende indenfor TV og mobiltelefoner. Hyundai og Kia er markedsledende bilfabrikanter, der som de eneste og med fuld tryghed kan tilbyde deres kunder en banebrydende 7 års fabriksgaranti.

Præcis derfor er vi også er overbeviste om at vores betonpumper er verdensførende, hvad angår holdbarhed, driftssikkerhed og kvalitet. De kommer nemlig alle sammen fra Sydkorea, hvilket er et helt bevidst valg NORTEK. Kun på den måde kan vi nemlig stå inde for maksimal holdbarhed og stabilitet overfor vores kunder.

På hjemmemarkedet i Sydkorea pumper man i gennemsnit 2.400 timer årligt med en pumpe, og som de selv siger, "der falder samtlige konkurrenter fra, for det kan ingen andre pumper holde til".

Ring til os nu og få en snak om hvorfor Nortek plus Sydkorea er et godt kvalitetsstempel - og et sikkert valg af din næste betonpumpe.