Hos NORTEK Cookies og persondatalovfokuser vi på international vækst, både sammen med vores kunder og leverandører - samtidig arbejder vi konstant på udvidelse af produktsortimentet

Alle os i NORTEK vil fortsætte vores vej mod toppen som verdens førende systemleverandører indenfor vores felt.

Succesen kalder vi systempartnerskab... Og det er netop bredden, dybden og sammenhængen mellem vores samarbejde, vores produkter og vores tjenester, der gør NORTEK til den værdsatte partner vi er i dag.

 

Det tætte og personlige netværk, NORTEK har opbygget gennem mere end 20 år indenfor branchen, åbner døre for tjenester rundt om i hele verden. Vi er kendt for at følge sagen til dørs og leverer gerne den samlede løsning - altid med et stort og tilfreds smil fra både kunder og leverandører.

Tilgængelighed tæller og nedetid koster penge. Bæredygtighed gennem beskyttelsen af ​​mennesker og miljø udelukker kompromiser i kvaliteten af ​​vores arbejde - vores ansvar er vidtrækkende og vi tager det altid. Hos os betyder hver medarbejder noget helt specielt og dennes faglige færdigheder og høje motivation, iværksætteri, teamwork og fortsatte læring er nøgleordene i vores organisation.

Kent Andersen er oprindelig uddannet som maskinarbejder og har, med mange års erfaring indenfor branchen, speciale i engroshandel og distribution. Kent har siddet som både produktchef og indkøbschef i tidligere jobs, hvor han længe har handlet og samarbejdet internationalt. Det har medført en dyb baggrundsviden og ikke mindst et stort internationalt netværk, der er med til at sikre vores kunder en solid partner.

Kim Andersen har en håndværksmæssig uddannelse og har tidligere arbejdet i produktionsorienterede udviklingsafdelinger samt som værkfører med produktions- og kvalitetsansvar i en rørbukkeafdeling. Kim er ofte i marken for at assistere diverse tekniske projekter og sikre sig, vores kunder får de korrekte komponenter til netop deres opgave. Med Kims tekniske indsigt og erfaring bliver intet efterladt til tilfældighederne.

Det ligger NORTEK på sinde, at vi skal køre en fuldservice virksomhed indenfor vores område. Derfor har vi også valgt, alle vores spidskompetencer skal være ansat i huset så vi til enhver tid kan dække dine behov indenfor produktkendskab, salg, service, indkøb, uddannelse og ikke mindst logistik, produktion, montering og installation...

Vælg NORTEK, fordi alle vores ansatte syntes alle dine opgaver er spændende...