Entreprenører bygger groft sagt Danmark. De forbinder Jylland, Fyn og Sjælland med broer og tunneler og sørger for vi kan komme frem ved hjælp af toge på jernbanesporene og i lastbiler samt busser på vejene. De bygger vores supersygehuse, der kan behandle og helbrede os alle…

Alt sammen med en præcision, som alle os ude fra, kun kan fascineres af. Ikke alene bygger de i alt slags vejr, de bygger også i med en sikkerhed og hastighed imponerer. For at kunne holde tempoet, er de afhængige af maskiner der fungerer både sikkert og uden drift stop.

Derfor er vi stolte af at kunne levere sikre produkter i både høj kvalitet og til fornuftige priser. Det er nemlig med til at sikre en optimal drift, så jobbet kan udføres og leveres til tiden.

I den forbindelse er den sydkoreanske industri markedsledende på mange områder. Tag koncerner som Hyundai/Kia, Doosan inden for både tung industri, entreprenørmaskiner og bilindustrien. Virksomheder som Samsung og LG inden for elektronik, de er alle verdenskendte mærker og markedsledende indenfor deres respektive områder.

Sydkoreanerne er nyskabende, innovative og udvikler produkter af særdeles høj kvalitet. Som et af de få asiatiske lande kopierer de ikke bare - de går forrest i forhold til ny teknologi og på den måde skaber de store konkurrencefordele.

Derfor har valget for os været naturligt, da vi skulle samarbejde med vores sydkoreanske producenter og partnere. Vi ved, det er konkurrencedygtige produkter til den rigtige og produkter, der holder i mange år men med et minimum af omkostninger til drift og vedligehold.

Vores OK TEC hydraulikhamre, hydraulikklippere og hydraulikknusere er specialfremstillet til at sætte sikkert på stort set alle entreprenørmaskiner. Programmet er ”state of the art” og med den nye serie af Alpha hamre tager OK TEC førertrøjen på indenfor hamre…

Kontakt os, så vi kan hjælpe dig sikkert videre til en bedre arbejdsdag...