Vi performer også under ekstreme forhold - som systempartner tilbyder NORTEK det komplette sortiment af slanger til skibe, boreplatforme, kraftværker, vindmølleparker og andre offshore områder.

Til vands, til land og i luften har vi unikke løsninger bygget på NORTEKs mangeårige erfaring. Med vores komplette og transportable arbejdsstation sikrer vi dig tilgængelig udstyr og adgang til komponenter netop der hvor du har brug for det.

Med en komplet udstyret container der dækker dine behov kan du over alt i verden udføre arbejdsopgaver der bl.a. kræver du kan presse slanger på stedet.

Højtydende olier, med 99,9% ren baseolie, bevirker i modsætning til konventionelle baseolier ingen urenheder der forringer produkternes ydeevne. Grundet renheden i holder produkterne desuden længere samtidig med olien forbliver i den rette viskositet længere og det beskytter naturligvis din indtjening på sigt. Produkterne vil grundet den høje grad af renhed og lange livscyklus mindske skifteintervallet og derved forebygge forurening, reducere mængden af affald og bortskaffelse - på den måde hjælper du med at sikre en bæredygtig og miljøbevidst verden.

Som systempartner tilbyder NORTEK et komplet sortiment af slanger til skibe, boreplatforme, kraftværker, vindmølleparker og andre offshore områder.

Du får alt fra én kilde: Det betyder uddelegering af ansvar, højere budgetsikkerhed og optimal tilgængelighed.

Gennem langvarige forbindelser med skibsværfter og rederier har vi opnået en særlig status og knowhow omkring industrielle slanger til dette område. Det resulterer i robuste produkter, der er designet til de mest ekstreme forhold og sikrer den nødvendige sikkerhed for både mennesker og miljøet.

Kvalitetssikring, rådgivning og udvikling

NORTEK ligger stor vægt på kvaliteten af offshoreslanger. Vi er klar over, det er komponenter med store krav til sikkerhed, kvalitet og holdbarhed du har brug for. Derfor auditeres vores leverandører regelmæssigt og produktkvaliteten verificeres proaktivt og konsekvent via grundige tekniske undersøgelser.

NORTEK leverer komplette løsninger, der er skræddersyet fra A til Z. Gennem mange års erfaring på offshoreområdet kan vi kompetent rådgive dig i alle projektets faser. Vores Engineering omfatter overførsel af knowhow, produktion af prøver, optimering af komponenter til produktionen, prøvning og godkendelses processer, og en detaljeret dokumentation.

Originale reservedele med X-CODE

Alle slanger kan fås med en X-kode, som er graveret direkte på varen. På den måde Kan vi hjælpe med at sikre, du i nødstilfælde, straks og sikkert kan bestille en identisk reservedel. Ikke planlagte nedbrud reduceres til et minimum, og alle risici kan elimineres ved brug af originale reservedele.

 • Alle maritime anvendelsesområder
 • Til transport af vand, luft, kemikalier, brændstof, smøreolier og andre væsker
 • Komplet serie med nominelle diametre på 19 til 600 mm
 • Meget modstandsdygtig over for havvand, slibende medier, ozon og vibrationer
 • Brandhæmmende
 • Diverse tilslutningsvarianter
 • Skræddersyede løsninger
 • Rådgivning i alle faser af projektet
 • Teknisk dokumentation
 • X-kode til pålidelig identifikation af reservedele
 • Originale reservedele
 • Industrislanger i mange materialer så som EPDM, NBR, SBR, VMQ, CR, PUR, TPE
 • Stort program i kompensatorer til damp, benzin, kemi, vand og andre områder
 • Godkendelser iht DNV, Germanischer Lloyd og DVGW

Er du kommet på dybt vand eller er du måske i en situation, hvor du ikke helt kan bunde? NORTEK kaster gerne redningslinjen med det samme...